Poznati finalisti Novogodišnjeg turnira

Ned, 04.01.2015 - 00:47 -- dejan.vukovic

Nakon današnjih odigranih polufinalnih utakmica poznati su učesnici velikog finala 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu koji će se boriti za ček od 300.000 dinara. U finale su se plasirale ekipe, Kuća zdravlja - Trgopromet i Vojput Šeki Enterijeri, nakon uzbudljivih i do kraja neizvesnih utakmica pred prepunom Halom sportova.

Kuća Zdravlja / Trgopromet : Kraljevina Srbija 5:3

Kuća Zdravlja - Trgopromet: Grgić Milan, Terzić Miloš, Terzić Marko, Milenković Marko, Maksimović Igor, Grujičić Željko, Grujičić Srđan, Stefanović Stefan, Simonović Miloš, Kecman Dalibor, Stefanović Nenad.

Kraljevina Srbija: Čvoro Vladimir, Kopanja Stevo, Panić Miodrag, Damjanović Dako, Šušnjar Marijan, Nedić Nedo,Nedić Boško, Svitić Dragan, Grubor Miloš, Bedov Boris, Đurović Marko, Samardžić Davor.

Prvi polufinalni duel odlučen je u poslednja dva minuta susreta a junak meča bio je Željko Grujičić koji je postigao čak četiri gola za Kuću Zdravlja/Trgopromet. 

Povela je Kuća Zdravlja u 3. minutu susreta prvim golom Grujičić Željka. Isti igrač povisio je prednost svoje ekipe osam minuta kasnije. Do kraja poluvremena Kraljevina Srbije je imala više loptu u nogama i češće su napadali ali nisu uspeli da savladaju protivničkog golmana. U poslednjim trenucima prvog dela zbog međusobnog koškanja isključena su iz obe ekipe po jedan igrač, tako da su poluvreme počeli sa igračem manje nepuna dva minuta. Taman kada su se ekipe kompletirale Kraljevina je preko Šušnjara smanjila na 2:1. Rezultatsku neizvesnot uneo je Čvoro, pet minuta pre kraja kada je izjednačio na 2:2. KUća Zdravlja- Trgopromet je tri minuta pre kraja došla do novog vodstva preko večeras odlično raspoloženog Grujičića. Kraljevina je tada sve karte bacila na napad. Igrali su sa igračem više u polju i bez golmana što su protivnici kaznili, ponovo preko Grujičića za 4:2. Neizvesnost jer doneo Šušnjar svojim drugim golom na utakmici za smanjenje rezultata na 4:3, trideset sekundi pre kraja. Međutim više od toga nisu mogli, sa zvukom sirene Srđan Grujičić loptu šalje u praznu mrežu za konačnih 5:3. 

---------------------------------------------------------------------------------

Vojput Šeki Enterijeri : Gebi 1:1 (nakon penala 6:5)

Vojput Šeki Enterijeri: Vukoslavović Dušan, Žarković Čedomir, Popović Goran, Maravić Miloš, Romić Nikola, Rajkovača Davor, Ćetković Rade, Guberinić Miodrag, Nedić Goran, Guberinić Veselin, Zarić Saša, Jovetić Aleksandar.

Gebi: Banjanin Nikola, Ivković Andrej, Maravić Petar, Rotflug Siniša, Suknović Dejan, Maravić Zdravko,Popov Lazar, Blažić Jovan, Stojanović Veljko, Cvetković Marjan.

U drugom polufinalu pobednika su odlučili penali. Interesantno je da su jedina dva gola u regularnom delu utakmice postignuta u prva dva minuta susreta. 

Poveli su fudbaleri Vojput Šeki Enterijera u veioma ranoj fazi utakmice. Započeo je drugi minut susreta kada je Popović savladao golmana Gebija. Uzvratio je Gebi nepun minut kasnije odličnim šutem Maravić Zdravka za poravnanje rezultata. Do kraja poluvremena vodila se velika borba u kojoj su obe ekipe pazile na odbranu svog gola i preko šuteva iz daljin epokušavala da dođu do prednosti. U nastavku susreta Vojput Šeki enterijeri su imali više od igre i propustili su nekoliko veoma izglednih prilika. U samom finišu utakmice Romić je za malo bio neprecizan i propustio šansu da svoju ekipu odvede u finale. Usledila je penal serija. Do prednosti je prva došla ekipa Vojput Šeki Enterijeri nakon treće serije kada je penal Suknovića odbranio golman Vukoslavović. U poslednjoj petoj seriji, Gebi uzvraća nakon što je njihov golman odbranio šut Veselina Guberinića. Usledila je nova odbrana Vukoslavovića i gol Gorana Popovića za veliko slavlje Vojput Šeki Enterijera. 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Finalni dan je na rasporedu u nedelju 4. januara. Program počinje u 16:30 revijalnom utakmicom novinara Subotice protiv kolega sa RTS. U 17 časova ighra se utakmica za treće mesto između Kraljevine Srbije i Gebi. Sledi meč najmlađih fudbalera Bačke i Spartaka (godište 2003) od 18:20. Veliko finale na programu je od 19 časova u kojem se sastaju Vojput Šeki Enterijeri i Kuća Zdravlja /Trgopromet.   

​Satnica finalnog dana: 

  • 16.30 novinari RTS - Novinari Subotica
  • 17.00 Meč za treće mesto
  • 18.20 FK Spartak - FK Bačka 1901 (2003 godište)
  • 19.00 VELIKO FINALE

 

Autor teksta: 
Fotograf: 

Više o ovoj temi...

Finalnim susretom završen je ovogodišnji 42. Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Trijumfovala je ekipa Vojput Šeki Enterijeri koja je u velikom finalu savladala Kuću Zdravlja Trgopromet sa 6:4. Treće mesto pripalo je ekipi Kraljevina Srbije koja je slavila u meču za treće mesto nakon boljeg izvođenja penala.

Subotičani su još jednom pokazali da u gradu vlada veliko interesaovanje za malim fudbalom. Finalni dan odigran je pred prepunom Halom sportova, okupilo se oko 1300 gledalaca koji su mogli da uživaju u bogatom programu i kvalitetnim utakmicama. Dan je započeo revijalnom utakmicom novinara Subotice protiv novinara RTS-a. Subotičani su se revanširali za prošlogodišnji poraz pobedivši svoje kolege iz Beograda as 6:5.

Utrakmica  za 3. mesto: Kraljevina Srbije -...

detaljnije
Post date: Pon, 05.01.2015 - 01:10

Nakon današnjih četvrtfinalnih mečeva poznati su polufinalisti 42. Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu. Uprkos lošem vremenu publika je ponovo napunila Halu sportova i uživala u kvalitetnim utakmicama četvrtfinala. 

Današnji dan otvorio je susret ekipa Gebi i Prosklad. Poveo je Gebi golom Marjana Cvetkovića, no urzo je došlo do izjednačenja. Gebi je krunisao bolju igru u prvom delu golom Petra Maravića za 2:1. U nastavku susreta Cvetković postiže svoj drugi gol za 3:1. Nisu se predavali momci Prosklada, uspeli su da smanje preko Grbića, ali više od toga im nije pošlo za rukom. Sasvim zasluženo za prvog polufinalistu izborila se ekipa Gebi.

Sledeće četvrtfinale bilo je veoma uzbudljivo. Vojput Šeki enterijeri i Arena vodili su veliku borbu. Prvo poluvreme završeno je bez...

detaljnije
Post date: Ned, 28.12.2014 - 23:15

Novogodišnji turnir u malom fudbalu ulazi u najinteresantniju fazu. Danas su u Hali sportova odigrane utakmice osmine finala. Uzbuđenja nisu izostala i po prikazanim igrama očekuje nas veoma interesantna završnica. 

Pred početak prvog meča igrači Lamponea su nosili transparent sa natpisom "Podrži Tijanin zakon", koji su aplauzom pozdravili svi u Hali sportova. Lampone je u meču opravdao ulogu favorita i sigurnom igrom plasirao se među osam najboljih. Usledila je uzbudljiva utakmica između Kuće Zdravlja i Cafe bara Tango Tavankut. Tvankućani su imali prednost od 2:1, ali nisu uspeli da ga sačuvaju. Kuća zdravlja je na kraju bila sretnija i slavila sa 4:2. Arena je u drugom poluvremenu totalno slomila otpor Česme Invest i zasluženo se plasirala u četvrtfinale. Utakmica između...

detaljnije
Post date: Ned, 28.12.2014 - 00:39

Današnjim celodnevnim programom završena je prva faza Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu, utakmice po grupama. Već od sledeće nedelje počinje najuzbudljiviji deo eliminacionim mečevima osmine finala. Nakon odigranih utakmica izvršeno je javno žrebanje grupa za nastavak takmičenja. 

Današnji Rezultati:

CHAMPIONS : MIOŠPED 1:1
JASIMPEX- SUPERINFO : SUBOTICATRANS 8:1
ARENA : TAVANKUT 2:0
KRALJ. SRBIJA : BUTIK TEODORA 4:2
FK KRIVAJA : POLOVNI AUTOMOBILI 6:1
LAMPONE MERIDIJAN : CHAMPIONS 1:0
ČESMA INVEST : GAVRILO PRINCIP 4:2
LAMPONE-MERIDIJAN : MIOŠPED 2:1
KUĆA ZDRAVLJA : BELI 7:3
BEBE : PROSKLAD 1:4
GSE : LAMPONE-MERIDIJAN 2:5
SPARTAK OMLADINA : KORNER 0:3
FK ĐURĐIN : GEBI 2:11
PROLOGIS : TREĆA...

detaljnije
Post date: Pon, 22.12.2014 - 00:07

Predstojećeg vikenda 20. i 21. decembra nastavlja se 42. Novogodišnji turnir u malom fudbalu. Predstoje veoma zanimljivi dueli koji će odlučiti o ekipama koje prolaze u dalji krug takmičenja i nastavljaju takmičenje u osmini finala. 

Rezultati nakon prva dva dana turnira:  

A Grupa

  • Suboticatrans   - Prosklad    2:3
  • Jasimpeks Suinfo  -  Bebe    2:8
  • Prosklad  -  Jasimpeks Suinfo  4:1
  1. Prosklad             2         2        0       0     7:3      6                                   
  2. Bebe                    1        1         0       0     8:2      3                          
  3. Sutrans               1        0         0       ...
detaljnije
Post date: Pet, 19.12.2014 - 22:33
Custom Search