Rukometaši savladali Crvenku

Uto, 27.01.2015 - 23:32 -- dejan.vukovic

Spartak Vojput - Crvenka 28:21 (14:8)

Hala sportova u Subotici. Sudije: Tripković i Milosavljević. 

Spartak Vojput: Vukoslavović, Kosović, Đekić 2, Knežević 3, Galfi, Lojaničić 1, Bojanović 2, Jovanović 1, Distol, Županjac 4, Jelić 5, Kaltak 4, Kovačević 1, Čupić 1, Vuković, Pejić 2, Rakocija 2, Ristić. 

Crvenka: Racić, Slavuljica, Karanović 2, Bošković, Mirić 5, Ljajić, Senajko, Ivić 1, Čabaji, Potpara 6, Karančić, Dabasan, Egić, Pušica 2, Senajko 5, Rajčić, Vejnić. 

Rukometaši Spartak Vojputa odigrali su i drugu kontrolnu utakmicu u toku priprema za nastavak prvenstva. Protivnik je ponovo bila ekipa Crvenke sa kojom su odigrali pre par dana prvu utakmicu u njihovoj hali. Subotičani su ponovo bili bolji pobedivši sa 28:21.

Prvih petnaest minuta utakmice protekao je u rezultatski izjednačenoj igri dva rivala. Tada su subotičani napravili seriju od šest golova u nizu i sa 6:6 stigli do prednosti od 12:6. Poluvreme je završeno sa prednošću domaćih od 14:8. Nije bilo velikih promena u nastavku utakmice. Najefikasniji u redovima Crvenke, Potpara smanjio je na 16:10 nakon čega je usledio gol Kneževića i dva gola Jelića za plus devet golova viška, 19:10. Od 40. minuta trener Branislav Zeljković šansu je pružio i mlađim igračima koji nemaju često prilike da zaigraju u prvenstvenim duelima. Šansu su iskoristili Rakocija i Peić koji su postigli po dva gola. 

Utakmica je nije imala rezultatskog značaja, ali je poslužila treneru Zeljkoviću da isproba sve igrače i uigra nove kombinacije kako bi što spremnije dočekali nastavak prvenstvu u kojem Spartak Vojput želi da se domogne play ofa - Zadovoljan sam utakmicom jer sam imao priliku da pružim šansu svim igračima koji treniraju. Svi bekovi su igrali po dvadeset minuta, a posebno me raduje što su imali prilike da igraju i ovi mlađi igrači koji teško mogu imati neku minutažu na prvenstvenim utakmicama, kao što su Rakocija, Peić, Galfi i Ristić. Od sledećeg meča koji igramo sa Vrbasom već ćemo igrati drugačije i polako sklapati kockice. Drago mi je da sve ide svojim tokom i da momci dobro rade. Nemamo većih problema osim male povrede golamana radulovića ali to je sastavni deo našeg posla. - Rekao je Branislav Zeljković

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search