Fudbaleri Spartaka sa novim trenerom protiv Napredka

Čet, 16.04.2015 - 15:58 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartaka u narednom 23. kola gostuju u Kruševcu, ekipi Napretka. Meč se igra u subotu 18. aprila od 16 časova. ekipu će predvoditi novi šef struke Stevan Mojsilović koji je zamenuo dosadašpnjeg Petra Kurćubića. Povodom te utakmice održana je press konferencija na Gradskom stadionu na kojoj su ispred kluba prisutni bili, novi šef struke i prvotimac Goran Antonić.

Biće ovo prva utakmica Stevana Mojsilovića, koji deluje zadovoljno sa radom ekipe i njihovim angažovanjem na treninzima.- Par dana sam u klubu, ali sasvim dovoljno  da mogu da nametnem svoj stil igre i svoje ideje igračima što su oni dobro prihvatili. Oni samo treba da pruže na terenu ono što pokazuju na treninzima. Dobro poznajem igrače Spartaka a pravo upoznavanje ću imati sa njima na terenu u Kruševcu. Posle te prve takmičarske utakmice imaću jasnu sliku o kvalitetima ove ekipe.  Uz uvažavanje protivnika, uvek krećem od svoje ekipe, svoje ideje  trudićemo se da igramo na način na koji mi hoćemo.  Želja mi je da igramo brz i jednostavan fudbal, direktan sa igrom da dođemo što pre do gola protivnika. U visokom ritmu svih devedeset minuta, odgovorno, kolektivno na gol više.  

Goran Antonić očekuje tešku utakmicu, ali veruje u povoljan ishod. - Očekuje nas nezgodno gostovanje u Kruševcu, ekipi koja je u prošlom kolu pobedila Vojvodinu. Protekle nedelje smo dobro radili, istina na terenima drugih klubova pošto je naš pomoćni u lošem stanju. Spremamo se da odgovorimo na njihovu igru koju zasnivaju na kontrama i opasnim prekidima.  Želimo da popravimo utisak iz Niša gde sa igračem više nismo uspeli da stvorimo povoljnu šansu. Daćemo svoj maksimum i nadam se, da ćemo sa novim šefom krenuti sa pobedom.

Nema većih problema u igračkom kadru, nedostajaće Maksimović koji ima parne kartone i povređeni Georgijević. Ostali su u kombinaciji za tim.

Tagovi: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search