Pružimo podršku rukometašima u poslednjem meču pred svojom publikom

Ned, 24.05.2015 - 00:36 -- dejan.vukovic

Spartak Vojput u 9. kolu play offa za prvaka države dočekuje ekipu Radničkog. Utakmica se igra u Hali sportova u nedelju 24. maja od 19 časova. Utakmica izuzetno važna za domaće jer može da odluči o drugoj poziciji koja vodi u Seha ligu. Situacija na tabeli je takva da obe ekipe sa pobedom zadržavaju mogućnost osvajanja željenog drugog mesta.

Spartak Vojput pred svojom publikom želi da se revanšira Radničkom za poraz u Kragujevcu. Putari su u prvom međusobnom meču bili na korak do osvajanja važnih bodova, imali su prednost od dva gola tri minuta pre kraja meča. Međutim, na kraju je slavio Radnički minimalnim rezultatom.

Pivot Spartak Vojputa, Veselin Jelić ističe kvalitet protivnika - Radi se o ekipi koja je posle Vojvodine jedna od najiskusnijih i najkvalitetnijih u našoj ligi. Godinu dana su igrali u Seha ligi i stekli dodatno iskustvo. Trenutno i oni vide svoju šansu za osvajanje drugog mesta, ali za to im je potrebna pobeda u Subotici, za koju će se morati jako pomučiti jer ćemo dati sve od sebe da mi slavimo i povećamo naše šanse za drugu poziciju.

Bojan Županjac želi da se ekipa revašira za poraz u Kragujevcu - Dolaze sigurno silno motivisani jer u nekoj kombinaciji i oni imaju šanse da se opet domognu Seha lige. Međutim, mislim da smo trenutno kvalitetnija ekipa. Žao mi je što smo ispustili pobedu u Kragujevcu, želimo da se revanširamo i pokažemo da smo bolji u ovom momentu. Pozivamo publiku da dođe u Halu sportova i svojim bodrenjem nam da dodatni motiv da savladamo kvalitetnog rivala. 

Subotičani igraju poslednju utakmicu pred svojom publikom i biće to idealna prilika da publika dođe u Halu sportova i podrži igrače koji su ove sezone napravili odličan rezultat i pružili veliki broj veoma kvalitetnih partija. Nalaze se na korak do osvajanja drugog mesta i uz podršku navijača "purtari" će imati dodatni motiv da savladaju Radnički i budu na korak bliže Seha ligi. 

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search