Nastavak radova na Narodnom pozorištu za desetak dana

Pet, 13.11.2015 - 14:40 -- nikola.tumbas

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai i ovlašćeni predstavnici preduzeća "SMB gradnja" (vodeći član konzorcijuma), "Cim gas" i "Rotel" (članovi konzorcijuma), svi iz Subotice, zaključili su u četvrtak, 12. novembra 2015. godine, u Gradskoj kući, Ugovor o izvođenju radova - nastavak adapatcije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog pozorišta, peta faza.

Vrednost ugovorenih radova iznosi 224.831.963,35 dinara, sa PDV-om. Sredstva za realizaciju pete faze obnove i izgradnje Narodnog pozorišta obezbeđena su sa republičkog, pokrajinskog i lokalnog nivoa.

Radovi će početi za desetak dana. Izvođač se obavezuje da radove izvede u roku od 160 dana, računajući od dana uvođenja u posao.

 

***

Szerződés a Népszínház épülete felújításának ötödik szakaszáról 

Maglai Jenő, Szabadka polgármestere és az SMB gradnja építőipari vállalat (a konzorcium vezető tagja), valamint a Cim gas és a Rotel (konzorciumi tagok) szabadkai cégek képviselői csütörtökön, 2015. november 12-én, a Városházán szerződést kötöttek a Népszínház épülete felújításának ötödik szakaszában elvégzendő munkálatokra.

A szerződésbe foglalt munkálatok értéke 224.831.963,35 dinár áfával együtt. A felújítás ötödik szakaszához szükséges eszközöket a köztársaság, a tartomány és a város biztosítja.

A munkálatok tíz napon belül elkezdődnek. A kivitelezők kötelezettséget vállaltak arra, hogy a munkálatokat azok megkezdésétől számított 160 napon belül elvégzik.

***

 

Potpisan ugovor o realizaciji pete faze obnove i izgradnje Narodnog kazališta 

Gradonačelnik Subotice Jenő Maglai i ovlašteni predstavnici poduzeća „SMB gradnja“ (vodeći član konzorcija),  „Cim gas“ i „Rotel“ (članovi konzorcija), svi iz Subotice, zaključili su u četvrtak, 12. studenog 2015. godine, u Gradskoj kući Ugovor o izvođenju radova - nastavak adaptacije, rekonstrukcije i dogradnje zgrade Narodnog kazališta, peta faza.

Vrijednost ugovorenih radova iznosi 224.831.963,35 dinara, s PDV-om. Sredstva za realiziranje pete faze obnove i izgradnje Narodnog kazališta osigurana su s republičke, pokrajinske i lokalne razine.

Radovi će početi za desetak dana. Izvođač se obvezuje radove izvesti u roku od 160 dana, računajući od dana uvođenja u posao.

KABINET GRADONAČELNIKA

Ličnosti: 
Custom Search