Spartak Vojput dočekuje lidera SEHA Gazprom lige

Pet, 13.11.2015 - 15:04 -- dejan.vukovic

Spartak Vojput u subotu 14. novembra od 19 časova dočekuje lidera na tabeli SEHA Gazprom lige ekipu Tatran Prešova. Povodom te utakmice u press sali Hale sportova održana je konferencija za štampu na kojoj su prisustvovali trener "putara" Branislav Zeljković i talentovani mladi reprezentativni rukometaš Vukašin Rakocija.

Branislav Zeljković, trener Spartak Vojputa očekuje puno bolje izdanje svoje ekipe u odnosu na meč koji su odigrali u prvom delu sezone u Slovačkoj - Na gostovanju u Prešovu odigrali izuzetno slabo, a naš protivnik izuzetno kvalitetno. Primili smo 42 gola i izgubili sa 19 razlike. Naš zadatak je da našom igrom i zalaganjem pokažemo da nije tolika razlika u kvalitetu kao što je pokazao rezultat u Prešovu. Svakako da imamo motiva, s obzirom na dešavanja u prvom meču, i verujem da će moji igrači dati sve od sebe da odigraju mnogo kvalitetnije. Imamo i prednost domaćeg terena, a svakako u Subotici igramo kvalitetnije nego na strani. Očekujem puno zalaganje, kvalitetnu igru i nadam se da će publika u Subotici uživati u jednoj pravoj rukometnoj predstavi.

Mladi reprezentativac, Vukašin Rakocija pozvao je navijače da budu njihov osmi igrač u predstojećem duelu. - Nadam se da će publika doći u što većem broju. Siguran sam da ćemo pokazati da nismo toliko loši kao što smo bili u Tatranu, pokazaćemo da možemo da odigramo mnogo bolje nego u prvom meču.

Subotičani nemaju većih problema sa povredama, postoji mali zamor od prethodne utakmice protiv Vojvodine koju su odigrali pre dva dana. Na povredu se požalio jedino Čupić koji je na treningu dobio jedan udarac u butni mišić, međutim trener veruje da će svi biti spremni za sutrašnju utakmicu.

Iz kluba pozivaju navijače da dođu na utakmicu podrže rukometaše Spartak Vojputa i budu njihov osmi igrač. Da podsetimo, utakmica Spartak Vojput - Tatran Prešov igra se u subotu 14. novembra sa početkom od 19 časova. Ulaz Besplatan. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search