Bokseri Spartaka posetili Kolevku

Čet, 03.12.2015 - 14:07 -- dejan.vukovic

Predstavnici bokserskog kluba Spartak povodom svetske nedelja osoba sa invaliditetom posetili su Dečiji dom "KOLEVKA" i tom prilikom im uručili poklone. Deca smeštena u domu izvela su kraći program i pokazala im šta su sve naučili, nakon čega su bokseri prezentovali svoju sportsku opremu, rukavice, maske i džak. Sa velikim interesovanjem isprobavali su opremu i udarali u džak.

Trener bokserskog kluba Spartak,Tomislav Antelj tom prilikom nam je rekao - Zahvalio bih se na uloženom trudu osoblja i dece koja su nas izuzetno lepo dočekali i ugostili. Mislim da bi svi kao društvo morali da obratimo malo više pažnje na decu ometenu u razvoju. Deca su se oduševila bokserskom opremom a meni i svima u klubu je izuzetno drago što smo ih obradovalio i malo razveselili.

Direktor "Kolevke" Nenad Kozomara se zahvalio bokserskom klubu Spartak na donaciji - Iskoristio bih ovu priliku da se zahvalim bokserskom klubu Spartak. Ova deca su po prvi put imala priliku da se upoznaju sa ovim sportom i vide ovu opremu koju koriste bokseri. Zahvaljujem se naravno i na donaciji koju su nam doneli. Svaka donacija ovoj ustanovi je izuzetno dobrodošla. Drago mi je da su se i sportisti aktivno uključili u ovakve akcije, pored škola i privrednika. 

Dolazak u Kolevku posebno je bio emotivan za boksera Denisa Memetovića - Dolazak ovde kod mene je izazvao posebne emocije jer su sva moja braća odrasla u hraniteljskoj porodici i verovatno malo drugačije gledam na današnji dolazak u Kolevku. Drago mi je što smo se mogli družiti sa ovom decom i prikazati im borilačku veštinu sa kojom se bavimo. Deca su nas dobro prihvatila i očekujem da će biti još ovakvih prilika.   

 

 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search