Fudbaleri Spartaka dočekuju Rad

Sub, 01.10.2016 - 00:32 -- dejan.vukovic

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi u nedelju 2. oktobra od 15 časova igraju utakmicu 11. kola protiv ekipe Rada. Biće ovo tek druga utakmica u kojoj subotičani dočekuju protivnika pred svojom publikom. Iz kluba poručuju da su uz dogovor sa JKP "Stadion" postigli dogovor da će ulaz za sve posetioce za ovaj meč biti besplatan. 

Povodom predstojećeg meča u prostorijama kluba održana je konferencija za štampu na kojoj je svoje viđenje naredne utakmice izneo prvi trener, Andrej Černišov. – Igramo protiv Rada koji nije najbolje započeo novu sezonu, međutim sada su se popravili i počeli da beleže sve bolje rezultate. Osetili su dozu samopouzdanja, i igraju sve bolje. Prošle sezone smo u Subotici odigrali dve utakmice, prvu pobedili sa 2:1 a drugu izgubili sa 1:2. Bilo je teško igrati protiv njih, jer je reč o dve podjednake ekipe. Ozbiljno smo se pripremali ovih dana, interesuje nas samo pobeda. Želimo i da na pauzu koja predstoji odemo sa dobrim raspoloženjem.

Malo je bolja situacija sa igračkim kadrom. Jočić i dalje ne može da igra a pravo nastupa nema ni Ađuru zbog parnih kartona. Oporavili su se Farkaš i Glavčić koji su u kombinaciji za tim. 

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search