Rukometaši Spartak Vojputa dočekuju Dinamo

Pet, 28.04.2017 - 22:28 -- dejan.vukovic

Rukometaši Spartak Vojputa u 5. kolu plej ofa za prvaka države dočekuju ekipu Dinama iz Pančeva. Utakmica se igra u subotu 29. aprila u Hali sportova sa početkom od 19:30h. Subotičani bi pobedom bili nadomak trećoj poziciji, što bi u ovoj sezoni bio veliki uspeh za ovu ekipu. 

U ovoj sezoni utakmice između Spartak Vojputa i Dinam su bile izuzetno zanimljive i do kraja neizvesne. Obe ekipe su zabeležile po jednu pobedu, Spartak Vojput je početkom sezone u Subotici pobedio sa 23:21, dok je Dinamo bio bolji u Pančevu sa 19:18, iaoko su subotičani vodili nakon prvog poluvremena sa 11:10.

Domaćini u dobroj atmosferi dočekuju ekipu iz Pančeva istakao je srednji bek Dušan Medić - Ukoliko želimo do pozitivnog rezultata moramo da odigramo čvrstu utakmicu jer se radi o ekipi koja igra izuzetno jako u odbrani. Radili smo izuzetno naporno protekle nedelje jer nam je važan ovaj duel. Pobedom bi istakli kandidaturu za treće mesto, što bi za nas predstavljao izuzetan uspeh u ovoj sezoni. Očekujem da će se sav ovaj rad i trud koji smo uložili pretvoriti u dobru igru i pozitivan rezultat. Odigrali smo sa njima dve neizvesne utakmice u ovoj sezoni, smatram da imamo bolju rotaciju i da će to biti prevaga na našoj strani uprkos njihovim iskusnijim igračima. Imaju odlične igrače na bekovskoj poziciji koje ćemo morati zaustaviti ukoliko želimo da trijumfujemo.

Igrači pozivaju publiku da dođu u Halu sportova i pruže im podršku u osvajanju novih bodova.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search