Bokseri Spartaka uspešni u Loznici

Sre, 22.11.2017 - 21:59 -- dejan.vukovic

Osmo kolo I lige Sever u boksu i 2 Memorijal "Dragan Milutinović Mutula", održan u Loznici 18. novembra, Na ovom takmičenju nastupila su tri takmičara bokserskog kluba Spartak koji su zabeležili dobre rezultate. 

U konkurenciji pionira Vuk Pižurica je bio bolji od Branislava Đukića  a ujedno je osvojio pehar i za najboljeg boksera u konkurenciji PIonira. Pobedu je zabeležio i Milan Balać u konkurenciji juniora koji je savladao Miloša Zlatkovića iz Sombora. Poražen je jedino Veljko Velimirović u konkurenciji mladih. Bolji u ringu od njega bio je Filip Džinić iz Zvornika (BIH)

Milan Balać je kao perspektivni školarac ostao na desetodnevnim priprema koje će se održati u Banji Koviljači , gde će se nalaziti najperspektivniji takmičari u ovoj uzrasnoj kategoriji. Pripreme se odvijaju pod rukovodstvom čuvenog bokserskog šampiona, Dragana Vasiljevića Durunge, nekadašnjeg višestrukog šampiona države, koji je i trener mlađih kategorija Bokserskog Saveza. Na priprema je trebao da ostane i Vuk Pižurica, međutim zbog obaveza u školi nije mogao da odsustvuje toliki vremenski period.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search