Fudbaleri Spartaka eliminisani iz Kupa Srbije

Čet, 14.03.2019 - 00:04 -- dejan.vukovic

Spartak Ždrepčeva krv - Mladost 1:2 (1:0)

Fudbaleri Spartaka eliminisani su u četvrtfinalu Kupa Srbije, pošto su na svom terenu poraženi od Mladosti posle rezultatskog preokreta sa 2:1. 

Trener domaćih Predrag Rogan izveo je kombinovani sastav koji je u prvom poluvremenu bio bolji rival na terenu. Gosti su u 41. minutu ostali bez kapitena Miloševića koji je nakon starta nad Šormazom dobio drugi žuti karton i morao da napusti meč. Spartak je ubrzo iskoristio brojčanu prednost i poveo sa 1:0, nakon akcije koja je potekla od Mladenovića pa nakon duplog pasa sa Torbicom usledio je centaršut, Rakić je zakačio loptu u petercu koja je došla do Šormaza koji je šalje u praznu mrežu.

U nastavku meča iako sa igračem manje, Mladost je uspela da dođe do rezultatskog preokreta. Rezultat je poravnao Bojović u 61. minutu nakon dobro ubačene lopte Tumbasovića u kazneni prostor Spartaka. U 77. minutu gosti dolaze do rezultatskog prteokreta. Ponovo je Tumbasević poslao loptu pred gol Spartaka a ovaj put najprisebniji je bio Aleksandar Pejović za 1:2 i plasman Mladosti u polufinale Kupa Srbije.   

Tagovi: 
Custom Search