Novi stanari u ZOO vrtu

Uto, 12.10.2021 - 23:11 -- nikola.tumbas
Jelena Toljagić Mungosi na Paliću
Jelena Toljagić Mungosi na Paliću
Više merkata u ZOO vrtu Palić
Više merkata u ZOO vrtu Palić

Tragom priče da će avantura park, koji je uklonjen sa Peščane plaže gde je nesretno bio stavljen, biti postavljen u ZOO vrtu otišao sam do uprave vrta, vršioca dužnosti direktora Sonje Mandić, u potrazi za tačnom informacijom i dobio sledeći odgovor.

Poštovani, zahvaljujemo vam se na interesovanju za dešavanja u našem Zoo vrtu. Navodi pojedinih portala i medija su tačni da se lokacija budućeg Avantura parka sa Peščane plaže Palić izmestila baš u naš zoo vrt, što nas posebno raduje. Ovakvi sadržaji sportsko-rekreativno-zabavnog karaktera ne obogaćuju samo ponudu zoo vrta nego i Palića kao turistickog centra. Svakako za sve dalje informacije i detalje vas molimo za strpljenje i razumevanje do zvanićnog otvaranja Avantura parka kada će vama i vašim kolegama sve informacije biti na raspolaganju.

Posle toga je usledio delimični obilazak nekih pozicija u vrtu da bi se videlo šta je novo, osim što je impresivno staro stablo bilo posečeno danas, iz opravdanih razloga, jer je prilično bilo načeto sa trulenjem.

Jelena Toljagić, muzejski edukator u našem ZOO vrtu, u prilozima govori o mungosima i merkatama koje su tokom septembra stigle na Palić. Tu je i veverica sa dalekog istoka ali nije bila nešto aktivna pa nije ušla u odabir da bude snimljena.

Ličnosti: 
Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search