Održano gradsko prvenstvo akcije "Sport u policiji"

Čet, 26.05.2022 - 12:38 -- nikola.tumbas

Akcija "Sport u policiji", pokrenuta je prošle godine u saradnji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva Unutrašnjih poslova Republike Srbije.

Subotica se i ove godine priključila ovoj akciji u kojoj se pripadnici ministarstva untrašnjih poslova sportski nadmeću i pored svog zahtevnog posla druže uz sport. Policajci se nadmeću u šest sportskih disciplina: atletika, futsal, basket 3x3, odbojka, streljaštvo i džudo. Tehnička organizacija gradskog i Regionalnog takmičenje ponovo je poverena Sportskom savezu Subotice koji su uz pomoć PU Subotica uspešno okončali prvi deo. 

Finalni dan gradskog prvenstva održan je u sredu 25. maja nakon kojeg su poznate ekipe i pojedinci koji će predstavljati Grad na Regionalnom takmičenju  koje će se održati u Subotici 02. jula 2022 godine 

Takmičenju su prisustvovali načelnik Policijske Uprave Subotica, Borivoj Mucalj, član gradskog veća Subotice, Nataša Aleksić, načelnik saobraćajne policije Subotice, Vladan Gajić i zamenik načelnika policije Dušan Savić.    

Na kraju takmičenja prve tri ekipe i pojedinci u basketu 3x3, futsalu, streljaštvu i atletici  nagrađeni sa peharima. Diplome za plasman na Regionalno takmičenje dobila je odbojkaška ekipa OSP Subotica i Sanela Horvat predstavnica u atletici na trci 400 metara. Najboljima pehare i diplome uručili su Nataša Aleksić član gradskog veća Subotice zadužena za sport i omladinu, Vladan Gajić načelnik saobraćajne policije PU Subotica, Dušan Savić zamenik načelnika policije i Dejan Vuković generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.

Rezultati:

Atletika: 

-  400 metara - Sanela Horvat 1:21:07

- Kuperov test 

  1. Batinica Igor - 3200 m
  2. Jaćimović Marko - 3150 m

Streljaštvo: 

  1. Novak Krivokapić
  2. Mladen Višnjić
  3. Slaviša Mojsić

Basket 3x3: 

  • OSP : PIS 1 10:5
  • OVS : OSP 11:15
  • PIS 1 : OVS 15:6

Konačan plasman: 

  1. OSP 
  2. PIS 1
  3. OVS

Futsal: 

polufinala: 

  • PIS 1 - VSJ  5:2
  • OSP - PS MI 2:0

za 3. mesto: 

  • VSJ - PS MI 1:1 , nakon penal serije 3:4

Finale: 

  • OSP - PIS 1   0:1

Konačan plasman: 

  1. PIS 1
  2. OSP
  3. PS MI

 

Custom Search