Biljana Đorđević - Naši dragi gosti su najzaslužniji za izgled salaša

Sub, 16.03.2024 - 14:30 -- nikola.tumbas

Polako prolazi i ova zima, kreće nova sezona proslava, tim bilding aktivnosti i boravka na otvorenom prostoru, pa vlada sve veće interesovanje sugrađana za atraktivnim lokacijama sa bogatim sadržajima u blizini grada, a jednu od njih predstavlja Salaš Đorđević na Paliću. 

Ovo je jedan kratak promotivni intervju o ponudi ovog salaša.

U razgovoru sa Biljanom Đorđević saznajemo aktuelne novosti i planove za ovu godinu.

Novu sezonu 2024. započeli smo organizacijom večeri sa živom muzikom. Poslednjeg dana februara održano je prvo takvo veče i uz zvuke tamburica, ansambl Hajo je bio zadužen za odličnu atmosferu i nezaboravan provod. Plan je da se svakog trećeg četvrtka u mesecu organizuje muzičko dešavanje, da ono postane sinonim za vrhunsko uživanje četvrtkom u prelepom ambijentu našeg salaša i da kroz njih stalnim i novim gostima prezentujemo visokokvalitetnu uslugu uz različite vrste orkestara sa svim onim instrumentima i pesmama koje naši ljudi vole da čuju, stoga i ovom prilikom pozivamo sve na novo druženje zakazano za 21.mart.

 

Pričalo se dosta po gradu o prodaji salaša i mnogo dezinformacija se pojavilo -  Šta je istina o tome?

Vlasnička struktura nije promenjena, čitavo imanje je i dalje u vlasništvu porodice Đorđević, a ja sam se angažovala da radim na promociji našeg “bisera” u subotičkoj turističkoj ponudi.

Angažovana je nova ekipa u menadžmentu i sektoru hrane i pića, koja se odlično uklopila sa starim timom koji je tu već nekoliko godina. Pored pomenutih otvorenih događaja, krenuli su već i ugovoreni, tj. ono po čemu smo prepoznatljivi na ugostiteljskom tržištu, a to su sve vrste ekskluzivnih proslava, korporativnih i poslovnih događaja.

Udeo stranih gostiju u našim smeštajnim kapacitetima je ponovo nakon epidemije 2021. godine u stalnom porastu, a sve je veći broj njihovih automobila na električni pogon. Shodno tome odlučili smo da se na parkingu salaša postavi stanica za punjenje električnih automobila. Određeni broj ovakvih vozila viđen je i kod domaćih turista. Što se tiče grejača bazena, to je mini projekat od izuzetne važnosti koji će omogućiti dosta dužu kupališnu sezonu na salašu i samim tim mnogo doprineti atraktivnosti čitave celine.

Da podsetim, naš sadržaj aktivnosti započet davne 2020. g. osvežavamo sa "butkicama ili buncekima na salašu" ali ovaj put pod pratnjom žive muzike. Da li će to biti tamburaši, klavijatura sa ženskim vokalom ili gitare zavisiće svakako i od vas. Radujemo se sledećim susretima koji će se održavati svakog trećeg četvrtka u mesecu - ovog meseca to je 21 mart 2024 g. pa rezervišite što pre! 

Naša prvobitna zamisao kada smo krenuli u ovaj posao jesu bile i ostale svadbe. Međutim ne želimo da sa završetkom slavlja prestane i komunikacija sa mladencima. Pored mladenačkog šumarka i sadnje drveća koje govori o njihovoj ljubavi, od ove godine, pozivamo sve mladence na koktel zahvalnosti, koji su "sudbonosno DA" rekli upravo kod nas. Uz simboličan poklon, zakusku i šampanjac, želimo da im se zahvalimo na ukazanom poverenju i doprinosu da salaš sadašnji izgled može da zahvali i njima.

Istovremeno, pozivamo i buduće mladence da se upoznamo, da im predstavimo najvažnije delove salaša, da ih učlanimo u naš klub koji će im omogućiti popust za organizaciju venčanja kod nas.

 

Neki detalj o narednim dešavanjima, koja su dostupna i zanimljiva svim starosnim grupama naših sugrađana kao i “turista”?

Prvomajski praznici neće izostati, te vas pozivamo na prvomajski uranak i piknik na travi; ali neće izostati ni potraga za uskršnjim jajima što će najmlađe posebno radovati.

Ukratko, posle svake promocije knjige, koncerta ili umetničke kolonije nismo zadovoljni samo mi, kao organizatori, već svako ko je došao na događaj. Takvi događaji oplemenjuju, pune dušu, vraćaju veru u bolje sutra, šalju poruke pravih vrednosti... Jednostavno kao da smo na trenutak bolji ljudi.  

Da smo na pravom putu dobijamo potvrde kroz razne vidove. Na primer:

- porodična okupljanja - deca zaboravljaju na mobilne telefone, svi se međusobno aktivno druže i deca i roditelji;

- dečiji rođendani - deca se vraćaju igrama iz nekog ne tako davnog vremena, između dve vatre, lastiš...

- team building - svako pronalazi svoj kutak za inspiraciju pa idejama nikad kraja, za opuštanje, a ima mesta i za aktivan odmor. Ekipa počinje da funkcioniše kao tim... Karaoke, pantomima... 

- ručkovi u prirodi su naša svakodnevica i preka potreba današnjeg užurbanog tempa i vremena; 

- sportske ekipe - od tenisa , košarke, fudbala, rukometa na jednom mestu gde ima mesta i za aktivne sportiste i za amatere - učenje je obostrano;

- smeštaj - bazen kao dopuna sadržaja, zadržava naše goste duže nego ranije, a sa električnim punjačima postajemo još atraktivniji i privlačniji našim korisnicima;

I kao atrakcija na kraju ove godine organizujemo BAL POD MASKAMA koji planiramo da se održava svake prve subote u mesecu decembru. 

I na kraju detalji za sledeći susret sa gostima Salaša Đorćević!

U četvrtak, 21.03. u periodu od 19 do 24 časa održaće se drugo veče sa živom muzikom.
Zbog ograničenog broja mesta - rezervacija obavezna.
Jelovnik:
- predjelo - prisnac
- glavno jelo - zapečene butkice, punjena piletina sa suvim šljivama
- prilog - pečeni krompir
- salata - mešana
- desert - kolač
I neograničeno piće.
Kontakt telefoni za rezervacije 063 585 141 i 062 206 389

 

 

Custom Search