Biramo najboljeg sportistu septembra meseca

Sub, 04.10.2014 - 01:27 -- dejan.vukovic

Najbolji sportisti septembra Akcija „Biramo najbolje“ nastavlja se izborom najboljih sportista koji su tokom septembra postigli zapažene rezultate i dostojno predstavljali ime Subotice na sportskoj mapi Srbije, Evrope i sveta.

1. Nemanja Milić – napadač Fudbalskog kluba Spartak je svojim golovima tokom septembra doneo Spartaku pobede pred domaćom publikom, te pomogao popularnim Golubovima da osvoje važne bodove u superligaškoj trci.

2. Violeta Slović – kapiten Ženskog fudbalskog kluba Spartak, diktira tempo igre ekipe koja u sedam kola ima stopostotan učinak, uz podatak da se mreža Golubica još nije ni jednom tresla.

3. Bojan Županjac – rukometaš Spartak VojPuta bio je jedan od najzapaženijih u uvodnim kolima Super lige Srbije. Putari imaju ambicije i sastav vredan borbe u finalu, a Županjac je trenutno najefikasniji igrač Subotičana.

4. Davor Štefanek – subotički rvač na privremenom radu u Proleteru, a od sada u nemačkom Adelhauzenu, osvojio je titulu Prvaka sveta, čekanu u našoj državi, ali i subotičkom rvanju pune trideset i tri godine.

5. Nikola Kalinić – subotički košarkaš, trenurno član Crvene zvezde, koji je bio član fantastične košarkaške reprezentacije Srbije koja je osvojila drugo mesto na Svetskom prvenstvu u Španiji. Od Orlova su jedino bili bolji reprezentativci SAD-a, ali je Kalinić nadmašio i NBA zvezde, pa je njegovo zakucavanje proglašeno za najlepše na Šampionatu.

6. Kristina Boja - osvajačica bronzane medalje na Balkanskom prvensrtvu u jedrenju u klasi Optimist

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search