Fk Spartak- Fk Bačka 3:0 (2:0)

Sub, 27.10.2007 - 14:30 -- dejan.vukovic

U subotu 27.10 na Gradskom stadionu u okviru 12. kola Srpske lige grupa Vojvodina domaći Spartak je ugostio FK Bačku iz Bačke Palanke i posle devedeset minuta igre sasvim zasluženo pobedio sa 3:0.

Od samog početka meča bila je otvorena igra dva rivala koji su ušli u meč sa istim pobedničkim ambicijama. Ređale su se šanse pred oba gola s time da su Spartakove bile konkretnije i ozbiljnije po gol mladog golmana Vujasinovića iz Bačke. Prva promena rezultata desila se u 38 minutu kada se Mijić probio po desnoj strani i sa korner linije oštro pogodio beka gostiju Balabana koji je nespretno intervenisao i pogodio sopstvenu mrežu. Posle ovog gola Spartak je još odlučnije krenuo u ofanzivu a plod takve igre je i novi pogodak koji je samo dva minuta kasnije postigao Strapak preciznim šutom sa oko 15 metara.

U nastavku meča gosti su napadali pokušavajući da ublaže rezultat,a li bez konrektnog završnog udarca. Takvom igrom gostujućih fudbalera, smanjila se pažnja na odbranu svog ghola pa su se u izglednim prilikama našli par puta Milčić i Vukadinović. U 77 minutu viđen je i najlepši pogodak na utakmici kada je Saša Nikutović preciznim volej udarcem postigao efektan gol za konačnih 3:0 u korist subotičana.

Sa ovom pobedom Spartak se nalazi na 6 mestu sa osvojenih 17 bodova. U sledećem kolu koje se igra 03. 11 subotičani gostuju u Debeljači gde igraju protiv ekipe Spartak Banat Komerc.

Današnji meč su počeli sledeći igrači:
Marjanović, Mijič, Kojičić, Stoisavljević, Jablan, Gačević, Opačić (od 75min Davidović), Crkvenjakov (od 60min Nikutović), Memišević (od 46. min Milunović), Strapak i Milčić.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search