FK Spartak silovito protiv Srbije U19

Sre, 15.07.2009 - 18:00 -- dejan.vukovic

Spartak Zlatibor voda - Srbija U19 4:1 (1:0).

Fudbaleri novog Superligaša Fk Spartak Zlatibor voda sa 4:1 su pobedili reprezentaciju Srbije do 19 godina koja se nalazi na završnim pripremama pred nastupajuće Evropsko prvenstvo koje se odigrava u Ukrajini. Utakmica se igrala po veoma toplom vremenu na stadionu Fk Bačka 1901.

Subotičani su pokazali boljiu igru i sasvim zasluženo pobedili reprezentaciju koja je bila oslabljena u odnosu na onu ekipu koja je ovde u Subotici u maju osigurala odlazak na prvenstvo Evrope. Selektoru reprezentacije Stanojeviću meč je poslužio kao dobar pokazatelj da se pokušaju odkloniti nedostaci u igri naše selekcije. 

Golove za Spartak Zlatibor vodu postigli su Puškarić (16min), Veselinović (55 min), Bosnić (77 min) i Bošković (90 min), dok je jedini gol za reprezentaciju Srbije postigao Aleksić u 87. minutu susreta.

Spartak Zlatibor voda: Aleksić, Puškarić, Šarac, Milanković, Oletu, Popović, Mijić, Torbica, Janjuš, Misini, Mirić. Igrali su još: Maslovara, Pešić, Jovetić, Nosković, Bošković, Opačić, Bosnić, Veselinović.

Srbija: Kirovski, Miljković, Blagojević, Crnoglavac, Đuričić, Cvetković, Ljajić, Matić, Milanović, Medojević, Milić. Igrali su još: Pršo, Ivković, Aleksić, Cakić, Pjević, Bubalo, Đorđević, Stošković, Matek.

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search