Jasimpex Superinfo trijumfovao na turniru u Bajmoku

Pon, 06.07.2015 - 01:58 -- dejan.vukovic

Današnjim finalnim danom okončan je Letnji turnir u Bajmoku. U kvalitetnom i rezultatski neizvesnom finalu trijumfovala je ekipa Jasimpex/Super info koja je sa 5:4 savladala Agrarpromet i time im pripao ček na 110.000 dinara. Treće mesto osvojila je Krivaja koja je sa 1:0 savladala Aleksa Šantić.

Finale je odigrano pred oko 700 gledalaca koji su mogli da uživaju u kvalitetnom fudbalu. Povela je ekipa Agrarpromet sa 1:0, da bi ubrzo fudbaleri Jasimpexa uspeli da preokrenu na 2:1. Došlo je  do izjednačenja rezultata, međutim u finišu utakmice sa dva brza gola Jasimpex/SuperInfo je došao do osetnije prednosti od 4:2. U poslednjih pet minuta se ušlo sa dva gola prednosti Jasimpexa 5:3. Odlučili su tada fudbaleri Agrarprometa na rizičnu igru bez golmana, što im se skoro isplatilo. Smanjili su na 5:4 tri minuta pre kraja susreta, međutim nisu uspeli postići još jedan gol za poravnanje. 

Za ekipu Jasimpex/Superinfa nastupili su: banjanin, Suknović, Stojanović, Maravić Z., Ivković, Cvetković, Rothpflug, Blažić, Rakić, Čizmar, Štetak i Arbutina. 

Nakon finala podeljeni su pehari, medalje i novčane nagrade kao i posebna priznanja za najbolje pojedince. Za najboljeg golmana proglašen je Ristić Stefan (Krivaja). Najbolji strelac turnira je Marjan Cvetković (Jasimpex/Supeinfo) koji je psotigao 17 golova  na turniru. Marjan je ujedno proglašen i za najboljeg igrača celog turnira.  

Autor teksta: 
Fotograf: 
Custom Search