Poznati svi pobednici akcije "Sport u policiji"

Sub, 22.05.2021 - 23:40 -- nikola.tumbas

Poznati su svi pobednici u akciji "Sport u policiji" za Severnovački okrug nakon finalnih takmičenja koja su održana u subotu 22. maja, koji su izborili plasman na Regionalno prvenstvo koje će takođe biti održano u Subotici 10. jula u organizaciji Sportskog saveza grada Subotice.

Akcija "Sport u policiji" pokrenuta je zajedničkim dogovorom Sportskog saveze Srbije i Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u nekoiliko gradova Srbije. Takmičenje u Subotici povereno je Sportskom savezu grada Subotice koji je uz pomoć svojih članica organizovao takmičenje u više disciplina.

Na finalnim takmičenjima prisutni su bili i Davor Štefanek, predsednik Sportskog saveza Srbije, Nataša Aleksić član veća zadužena za sport i omladinu, Dejan Vuković generalni sekretar Sportskog saveza Subotice i Vladan Gajić ispred Policijske Uprave Subotica, koji su dodelili pehare i diplome najboljima 

Prvenstvo u atletici održano je na Gradskom stadionu u Subotici. Plasman na Regionalno takmičenje u trci na 400m ostvarili su Sanela Horvat i Snežana Pokimica, dok će Okrug u kategoriji atletika - kuperov test predstavljati Marko Jaćimović. U odbojci Okrug će predstavljati ekipa Saobraćajne Policije.

Završnica takmičenja u basketu 3x3 održana je u Hali sportova. Četiri ekipe su se takmičile međusobno i nakon razigravanja svako sa svakim najbolji su bili basketaši Saobraćajne policije koji su zabeležili maksimalan učinak od tri pobede.

Rezultati:

  • OSP - OVS 10:04
  • PIS 1 - PIS 2 9:07
  • OSP - PIS 1 10:09
  • OVS - PIS 2 5:10
  • OVS - PIS 1 11:13
  • OSP - PIS 2 15:06

Konačna tabela:

  1. OSP - 6 bodova
  2. PIS-1  - 4 boda
  3. PIS-2  - 2 boda
  4. OVS  - 0 bodova

Završnica takmičenja u futsalu održana su u Hali sportova. U prvoj polufinalnoj utakmici ekipa UGP (granična policija) je savladala mlade policajce ekipu RSK sa 5:2. U drugom plufinalu posle velike borbe Prva policijska je savladala ekipu Vatrogasne policije sa 3:0. U finalu ekipa Prve policijske je savladala Graničnu policiju sa 3:0 i time obezbedila plasman na Regionalno takmičenje koje će se takođe održati u Subotici. 

 

Fotograf: 
Custom Search