Kraljevina Srbija Peđa RS Auto pobednik Letnjeg turnira

Sub, 31.08.2019 - 00:31 -- dejan.vukovic

Letnji turnir u malom fudbalu završen je trijumfom ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto koja je u uzbudljivom finalu u finišu susreta slomila otpor ekipe Bajmoka. Treće mesto pripalo je ekipi NTM Čikerija pobedom nad Europartnerom. 

 Finalni dan počeo je utakmicom za treće mesto u kojem su se sastale ekipe NTM Čikerija i Europartner. Poveo je Europartner u 8. minutu golom Lukača da bi pet minuta kasnije Lazarević doneo poravnanje rezultata. Šimić Davor donosi rezultatski preokret i vodstvo NTM Čikerije od 2:1. Početkom drugog poluvremena Lazarević svojim drugim golom dovodi svoj tim u prednost od 3:1. U samom finišu susreta Europartner je smanjio na 3:2 preko Poturice i time je postavljen konačan rezultat.

U finale Letnjeg turnira u malom fudbalu plasirale su se ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto i Bajmok 1389. Utakmica je bila izuzetno uzbudljiva i dinamična do samoga kraja. Povela je Kraljevina preko raspoloženog Miodraga Guberinića u 11. minutu. Bajmok je ubrzo sa dva gola u Vunjaka u šest minuta preokrenuo rezultat i na odmor otišao sa prednošću od 2:1. Kraljevina je napadala u nastavku sa silonom željom da bar poravnaju rezultat, a Bajmok je izuzetno opasno pretio iz brzih kontranapada. Dva minuta pre kraja susreta Miodrag Guberinić postiže svoj drugi gol za 2:2. I kada se činilo da će pobednika odlučiti penali Veselin Guberinić postavlja konačnih 3:2 za Kraljevinu Srbiju Peđa RS Auto. 

Na kraju finala proglašeni su i najbolji pojedinci Letnjeg turnira, kojima je plakete uručio Dušan Radošević komesar takmičenja. Najbolji golman je čuvar mreže NTM Čikerije Horvacki Vladimir. Najbolji strelac je Ćuk Gojko iz ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto sa 13 postignutih golova na turniru, dok je za najboljeg igrača proglašen Čedomir Žarković takođe iz pobedničke ekipe. Medalje, pehare i veliki prelazni pehar kapitenu Kraljevina Srbija Peđa RS Auto dodelio je Dejan Vuković, generalni sekretar Sportskog saveza Subotice.  

Više o ovoj temi...

Letnji turnir u malom fudbalu stigao je do same završnice, poznati su finalisti koji će se sutra u petak 30. avgusta boriti za pobednički ček u iznosu od 100.000 dinara. 

Današnje polufinalne utakmice donele su puno uzbuđenja. Prvi polufinalni par bio je duel NTM Čikerije i Bajmoka. Prvo poluvreme proteklo je u tvrdoj igri bez izrazitih prilika za gol, da ni se u nastavku meč razbuktao i doneo niz uzbuđenja. Bolju igru u drugom poluvremenu NTM Čikerija je materijalizovala u 27 minutu kada je protivnički gol pogodio Glišović Đorđe. Samo tri minuta kasnije Demonjić poravnava rezultat i meč vraća u egal. Iskoristili su bajmočani brzu kontru i u 33. minutu preko Lebovića stigli do rezultatskog preokreta. Do kraja susreta Čikerija je imala nekoliko izrazitih...

detaljnije
Post date: Čet, 29.08.2019 - 23:33

Nakon odigranih četvrtfinalnih utakmica poznate su četiri najbolje ekipe na ovogodišnjem Letnjem turniru u malom fudbalu koje će se boriti za pobednički ček od 100.000 dinara. 

Najviše uzbuđenja na današnjim mečevima publika je mogla da vidi u trećoj utakmici dana između ekipa Full Fell Sandex i Bajmok 1389. Prvo poluvreme je bilo krajnje neizvesno i uzbudljivo, ali j eipak završeno bez golova. u Nastavku meča Full Fell Sandex je u 27. minutu poveo odličnim šutem iz daljine Miloša Kovača, da bi 5 minuta kasnije Bajmok preko Aleksandra Ćovina poravnao na 1:1. U finišu meča igrači Full Fell Sandexa su imali i dva minuta igrača više, ali nisu uspeli to i da iskoriste. Pobednika je odlučial penal serija u kojoj su se bolje snašli igrači Bajmoka i plasirali se u polufinale. 

U...

detaljnije
Post date: Čet, 29.08.2019 - 00:30

Letnji turnir u malom fudbalu ulazi u završnu fazu, nakon završenih utakmica po grupama. Nosioci su opravdali očekivanja i plasirali se u dalje takmičenje. 

U ponedeljak 26. aprila odigrano je 6 utakmica sa kojima je završena grupna faza te prve dve ekipe iz svih grupa takmičenje nastavljaju u sredu od 19 časova kada su na programu četvrtfinalne utakmice. 

Rezultati: 

  • NTM Čikerija - Nikola i sinovi 15:1
  • Kraljevina Srbija - Gentlemens 7:9
  • NTM Čikerija - Full Fell Sandex 2:3
  • Bajmok 1389 - Mungosi 3:3
  • Dukat Doo - Bajmok 1389 1:1
  • Sash Caffe - Europartner 1:6

U čertvrtfinale su se plasirale po dve najbolje ekipe iz četiri grupe.

Parovi četvrfinala sa satnicama (sreda, 28. avgust) 

  • 19:00...
detaljnije
Post date: Uto, 27.08.2019 - 13:29

Na terenu CS Prvomajska odigran je drugi dan Letnjeg turnira u malom fudbalu. Na rasporedu su bile četiri utakmice od kojih su dve bile izuzetno neizvesne do samoga kraja. 

Drugi takmičarski daan otvorile su ekipe Palića i Gentlemensa. Pojačani Palićani poveli su sa 2:0, međutim ekiopa Gentlemensa se nije predavala. U drugom poluvremenu za dva minuta su postigli dva gola preko Kotaraša i Bačića za rezultatsko poravnanje u 29. minutu. Prednost Paliću vratio je Spajić Matija svojim drugim golom na utakmici za 3:2, devet minuta pre kraja susreta. Gentlemensi nisu imali sreće da dođu do novog poravnanja, pogodili su i dva puta stativu, ali rezultat se nije menjao. U drugom susretu Full Fell Sandex je došao do brzog vodstva od 3:0 da bi Nikola i sinovi smanjili na...

detaljnije
Post date: Ned, 25.08.2019 - 10:41

Današnjim utakmicama počeo je Letnji turnir u malom fudbalu koji se održava na terenu SC Prvomajska u organizaciji Sportskog saveza grada Subotice a uz pokroviteljstvo Lokalne samouprave.

U okviru današnjeg dana na programu su bile samo dve utakmice koje su najavile turnir i uzbuđenja koja se očekuju do konačnog finala. Turnir su otvorile ekipe Kraljevina Srbija Peđa RS Auto i FK Palić. Slavila je Kraljevina sa ubedljivih 14:3, momci iz FK Palić nisu se snašli na mali teren pošto su u punom jeku priprema za novu sezonu u Gradskoj ligi. Drugi meč je bio znatno rezultatski ujednačeniji i do kraja uzbudljiv. Poveo je Sash Caffe sa 2:0 u prvom poluvremenu da bi nešto više od tri minuta pre kraja utakmice Zeljković Nenad iz ekipe Boss i po trnju uspeo da smanji na...

detaljnije
Post date: Sub, 24.08.2019 - 00:17
Custom Search