Čelnici Odbojkaškog saveza Srbije u poseti kod gradonačelnika Subotice

Uto, 08.05.2018 - 18:14 -- dejan.vukovic

Čelnici Odbojkaškog saveza Srbije, predsednik Zoran Gajić i potpredsednik Đula Mešter posetili su Suboticu i tom prilikom ih je u zelenoj Sali Gradske kuće primio Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice sa svojim saradnicima Nemanjom Simovićem, članom gradskog veća zadužen za sport i omladinu i Goranom Marinkovićem vd generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije. Sastanku su prisustvovali i članovi uprave MOK Spartak, predsednik Duško Guslov i potpredsednik Lazar Marković.

Tema sastanka je bila upoznavanje gostiju iz Odbojkaškog Saveza sa Suboticom kao odbojkaškim centrom koji ima dva superligaša, i u muškoj i ženskoj konkurenciji. Želja je da se uspostavi bolja saradnja i da grad Subotica bude domaćin međunarodnih reprezentativnih mečeva pošto su se u subotičkoj hali stekli puno bolji uslovi uvođenjem klimatizacije. Dogovor je postignut da grad Subotica i OSS zajedno pruže podršku MOK Spartak na Evropskoj sceni pošto je subotički superligaš bio treći u prvenstvu i izborio plasman u Evropsko takmičenje.

Zoran Gajić predsednik OSS nije krio zadovoljstvo što je gradonačelnik Subotice, Bogdan Laban izrazio veliku želju da jedna subotička ekipa koja je izborila plasman na Evropsku scenu predstavlja Grad i državu u tom takmičenju. Subotička publika sa pravom može da očekuje da će od jeseni odbojkaše Spartaka u subotičkoj hali gledati u međunarodnim utakmicama.

Autor teksta: 
Custom Search